Menukaart

Hieronder staat de menukaart. U kunt de menukaart ook downloaden als PDF (0,5 MB).

Voorgerechten
Soep van de dag
gemaakt met het aanbod van het seizoen
€ 5,00
Bisque Homard
huisgemaakte kreeftensoep geserveerd met cognac
€ 9,50
Oesters 0000
platte Zeeuwse oesters p.st. (indien voorradig)
€ 3.50
Kreeftencocktail
verse kreeft met cocktailsaus
€ 18,50
Gerookte zalm
huisgerookte zalm met mierikswortelsaus
€ 9,75
Italiaans trio
fijne snijwaren uit Italië
€ 10,50
Garnalensalade
Hollandse garnalen met saus apart geserveerd
€ 11,00
Gamba's
gebakken gamba's met knoflooksaus
€ 11,00
Garnalen
gebakken garnalen
€ 11,00
Garnalenkroket
geleerd van onze zuiderburen, een absolute must!
€ 12,00

 

Visgerechten
Gekookte Oosterschelde kreeft (per 100 gr.)
specialiteit van de chef lauw warm geserveerd
€ 8,00
Oosterschelde tong (2 kleine tongen)
krokant gebakken geserveerd met remouladesaus
€ 24,50
Oosterschelde tong (ca. 500 gr.)
grote tong krokant gebakken
€ 36,80
Gebakken vis van de week (Tarbot of Griet)
senioren portie (ca. 350 gr.)
normale portie (ca. 500 gr.)

€ 22,00
€ 25,00
Gamba’s à la Ping
gebakken gamba’s met een knoflooksaus
€ 22,50
Garnalen
gebakken garnalen
€ 22,50
Gebakken kabeljauwhaas
geserveerd met bearnaisesaus
€ 22,00

 

Vleesgerechten
Tournedos
filet pur, fijnste stukje rundvlees
met saus naar keuze
€ 28,50
Eendenborst
tamme eendenborst geserveerd
met saus naar keuze
€ 19,50

 

Sauzen
Bearnaisesaus  
Portsaus  

 

Kindermenu
Dagsoep
Kabeljauw of kleine biefstuk
Frites en appelmoes
IJs
€ 16,50

 

Nagerechten
Dame Blanche
met warme chocoladesaus
€ 8,00
IJs met vers fruit
(verse Katse kersen in juni)
€ 8,50
IJs met Boerejongens
rozijnen op brandewijn
€ 7,50
Kaasplateau
diverse soorten kaas
€ 10,50
Koffie compleet € 4,00
Koffie Alteklein
gemaakt zoals Irish Coffee, maar zachter van smaak
€ 8,50
Irish Coffee € 8,50
Cognac Louis XII € 8,50
Calvados Coquerel XO € 8,50